Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Raadsplein Info/debat TaKzaal

maandag 18 maart 2024

19:30 - 21:00
Locatie

SH TaKzaal

Voorzitter
Patrick Pelman / griffier: Marijn Seuters
Toelichting

U kunt de raad toespreken of uw inbreng (vooraf) per e-mail sturen. Aanmelden voor het inspreken kan tot maandag 18 maart tot 10.00 uur (raadsgriffie@zwolle.nl). De vergadering meekijken is tevens digitaal mogelijk via de livestream op www.zwolle.nl/gemeenteraad.

Agenda documenten

Uitzending

Agendapunten

 1. 1
  Opening en mededelingen - 19:30
 2. 2

  De gemeenteraad van Zwolle gaat op initiatief van de fracties van Swollwacht en VVD een rondtafelgesprek voeren met deskundigen en inwoners over de verkeersonveiligheid situaties in Zwolle. Hoe en waar kan de gemeente(raad) helpen om Zwolle verkeersveiliger te maken?
  De raadsleden willen in een open en informeel gesprek zichzelf laten informeren  over de (mogelijke) vervolgacties. Zij horen tijdens dit gesprek graag de verschillende opvattingen om tot veiligere verkeerssituaties te komen. Dat kan gaan om gewenste aanpassingen in de infrastructuur en/of gedragsverandering. De raad geeft daarom vertegenwoordigers uitgenodigd van de politie, gemeente, wetenschap, rijschoolhouders, Veilig Verkeer Nederland, Fietsersbond en inwoners uit.

 3. 3
  Sluiting - 21:00