Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Raadsplein info/debat digitaal

maandag 27 september 2021

19:30 - 21:00
Locatie

Digitaal

Voorzitter
Dhr. J. Slijkhuis / Griffier: M. Seuters
Toelichting

Dit is een digitale raadsvergadering. Het tweede deel van de vergadering zal fysiek plaatsvinden in de Takzaal. Die hiervoor de andere agenda.

Agenda documenten

Uitzending

Agendapunten

  1. 1.a
    Opening en mededelingen - 19:30
  2. 1.b
    Vaststelling agenda - 19:30
  3. 2

    Om als Zwolle gebruik te maken van de mogelijkheden van digitale technologie is een strategie gemaakt. Het doel is de digitale technologie zo efficient en effectief mogelijk bij te laten dragen aan de maatschappelijke vraagstukken van onze stad.
    De raad is in juni over deze strategie geinformeerd. Deze informatienota was voor de fracties van GroenLinks, D66, ChristenUnie en Swollwacht aanleiding om een informatieronde te agenderen. Tijdens deze informatieronde gaat de raad in vraaggesprek met de ambtelijke organisatie, het college en partners van de gemeente die hebben bijgedragen aan deze visie.
    Met dat vraaggesprek wil de raad inzicht krijgen in de mate waarin de gemeentelijke organisatie klaar is voor deze ontwikkeling. Van meedenkende organisaties in de stad hoopt de raad te vernemen hoe zij deze ontwikkeling in Zwolle ervaren, welke verwachtingen er van dit onderwerp zijn en of deze onderwerpen in voldoende mate onderdeel zijn van de strategie.
    Voor technische en feitelijke vragen: Marrie Hol (038 498 26812) M.Hol@zwolle.nl

  4. 3

    Het vervolg van deze vergadering zal fysiek plaatsvinden in de Takzaal (zie agenda info-debat Takzaal)