Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Raadsplein info/debat Raadzaal

maandag 6 september 2021

19:30 - 22:00

Locatie
SH Raadzaal
Voorzitter
Dhr. J. Raap / Dhr. E. Bagerman
Toelichting

Bij deze vergadering is per fractie één woordvoerder aanwezig. Inwoners of instellingen die de raad willen toespreken kunnen dit vanuit de Raadzaal doen of ze mogen hun inbreng vooraf ook per e-mail sturen. Aanmelden voor het inspreken kan tot maandag 6 september 10.00 uur. De vergadering meekijken blijft voorlopig alleen mogelijk via de livestream op www.zwolle.nl/gemeenteraad.

Agenda documenten

Uitzending

Agendapunten

In januari 2021 stelde de raad de gebiedsambitie Voorsterpoort Oost vast. In deze gebiedsambitie is Voorsterpoort Oost aangewezen als gebied waar een nieuwe indoor eventvoorziening kan worden gerealiseerd. De ambitie is om een voorziening te faciliteren met een gevarieerd aanbod van indoor evenementen voor brede doelgroepen business-to-business (B2B) en business-to-consumer (B2C). Met deze eventvoorziening moet de positionering, profilering en attractiviteit van Zwolle als groeistad in Oost-Nederland worden versterkt.
Om een volgende stap te zetten in de ontwikkeling van Voorsterpoort Oost richting een grootschalige eventvoorziening wordt een besluit gevraagd over de (rand)voorwaarden voor de marktselectie, de ruimtelijke uitwerking en de daarbij behorende investeringsagenda.
Voor technische en feitelijke vragen: Michiel Scheper (06-19180798) M.Scheper@zwolle.nl