Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Evenement

Workshop Participeren als raadslid

donderdag 23 november 2023

19:00 - 21:00
Locatie

Zoom (digitaal)

Toelichting

Steeds meer maatschappelijke opgaven worden samen met de omgeving aangepakt. Maar wat betekent participatie voor de rol van de raad? Tijdens de workshop bespreken we succesfactoren voor goede participatie en gaan we in op de uitdagingen die de raad tegenkomt.


Workshop 'Participeren als raadslid' op donderdag 23 november van 19.00 tot 21.00 uur
We maken in de workshop onderscheid in de diverse rollen van raadsleden en de vijf participatietaken die daarbij horen. In elk van de drie rollen van de raad heeft participatie een andere betekenis. Waar loop je als raadslid tegenaan in een participatieproces en welke ondersteuning zou je daar goed bij kunnen gebruiken? Je krijgt tijdens de bijeenkomst advies van de deelnemende raadsleden, deelnemers uit de participatieprogramma’s in de Academie en natuurlijk van de Relevant Gesprek® coaches.


50% korting voor raadsleden
De kosten voor deelname aan de online workshop bedragen eenmalig € 225 excl. BTW. De workshop is voor iedereen die bij de raad betrokken is. Ben je raadslid? Jij kunt deelnemen met 50% korting. Gebruik als raadslid de kortingscode 50%RAADSLIDop het aanmeldformulier.


Meld je aan voor de workshop op 23 november