Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Evenement

Bijeenkomst met agrarische sector

dinsdag 27 februari 2024

19:30 - 21:30
Locatie

Hotel Lumen (ingang Derde Helft), Stadionplein 20, Zwolle

Toelichting

Bijeenkomst met agrarische sector

Agendapunten

 1. 1

  Aanleiding
  Peter Snijders en Gerdien Rots willen graag een informele bijeenkomst met de agrarische sector in Zwolle en samen met hen zijn we deze bijeenkomst aan het voorbereiden.  Informele bijeenkomst gericht op ontmoeten
  Het doel van de bijeenkomst is “ontmoeten”. Het eerste deel van de bijeenkomst zal bestaan uit een aantal korte informerende presentaties vanuit de Landbouw, de Ervencoach en de gemeente Zwolle en zal ongeveer 45 minuten in beslag nemen. Daarna is er alle gelegenheid voor de ontmoeting en het gesprek onder het genot van een drankje en een hapje (als officieel onderdeel van het programma).


  De bedoeling is om het laagdrempelig te houden en niet specifiek te werken met thema’s, onderwerpen, kraampjes en zaaltjes. De communicatie/participatie blijft via de opgaven/projecten/visies e.d. lopen.  Komen jullie ook?
  Deze informele bijeenkomst kunnen we niet zonder jullie en is mede ook afhankelijk van jullie aanwezigheid. Alleen samen wordt het een succes. Graag nodigen we jullie daarvoor uit en het zou ontzettend mooi zijn als we daar met een flink aantal collega’s zijn.  Tot slot
  Het programma is nog in voorbereiding. Zodra we dat hebben, horen jullie dat van ons.  Laat even weten of je komt? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar secretariaat.ZWRE@zwolle.nl Heb jij een collega die deze bijeenkomst niet mag missen? Stuur de uitnodiging gerust door.